За устойчивото развитие

„Устойчиво развитие” се превърна в често използван термин в бранша на поръчковите офис мебели. Но ангажиментът за опазване на околната среда невинаги се забелязва във всеки аспект от разработването на даден продукт. Като първокласен производител на ергономични столове и работни пособия, Humanscale демонстрира ангажираност към устойчивото развитие на всяка стъпка от разработването на продукта – от идеята и проектирането до производството и дистрибуцията.

Humanscale се придържа към философията, че добрият дизайн спомага за постигането на повече с по-малко усилия. Ето защо, ние се стремим да проектираме продукти, които да разрешават функционални проблеми по възможно най-елегантния и опростен начин, като същевременно изразходват по-малко от ограничените ресурси на планетата Земя. Нашите столове и ергономични пособия тежат по-малко, нуждаят се от по-малко части и технологични процеси при производството им и са създадени да издържат по-дълго от всички други сходни продукти на пазара.


Съдържание на материали

Не само количеството материали, използвани в продукта, е важно – типът на материала също е особено важен. Когато е възможно, Humanscale използва 100% рециклиран алуминий, което спестява 95% от енергията и 95% от емисиите въглероден диоксид в сравнение с производството на алуминий от изкопаеми руди. Ние също така проектираме продуктите си да бъдат лесни за разглобяване, за да улесним рециклирането, като си поставяме за цел да отклоним от сметищата 100% от твърдите отпадъци.

Екологичен профил на продуктите на Humanscale (PDF)


LEED кредити

На практика, всички продукти на Humanscale могат да послужат за спечелването на LEED кредити. Всъщност, Съветът на САЩ по „зелено” строителство (USGBC), който създаде Системата LEED за рейтингова оценка на зеленото строителство, се обърна към Humanscale, когато през 2007 искаше да получи Платинена LEED сертификация на интериора в своята нова сграда във Вашингтон, където се намира седалището им. За да успее да постигне Платинено ниво, USGBC включи в цялостния дизайн на интериора си множество продукти на Humanscale – столове, поставки за клавиатура, стойки за монитор, поставки за лаптоп и поставки за крака.

Спечелете LEED точки с помощта на Humanscale (PDF)


Спасяване на дивата природа

Всички усилия на Humanscale за ограничаване на въглеродните емисии произтичат по естествен път, тъй като основателят и главен изпълнителен директор на компанията Робърт Кинг е член на Националния съвет на Световната фондация за дивата природа (WWF) от 1999. Нашето ежегодно събитие – Faces in the Wild – където се провежда търг за предмети на изкуството и благотворително набиране на средства, успя да събере над 390 000 щатски долара за WWF и други организации за спасяване на дивата природа.

Вижте повече за Faces in the Wild

КОИ СМЕ НИЕ

Humanscale Brand Book

Вижте нашето позициониране, дизайн философия и отношението ни към опазването на околната среда.

Свалете файла Who We Are and What We Stand For (PDF) >
 

ФИЛОСОФИЯ ЗА ДИЗАЙНА

Ние вярваме, че най-добрият дизайн се базира на предназначението и функциите.
Научете повече
 

Ергономията на работното място

Проверете как компонентите на едно ергономично работно място функционират заедно, за да създадат по-здравословна и по-комфортна работна среда.
Научете повече

 

Green Ergonomic Design - Sustainable Ergonomic Workspaces | Humanscale
Ergonomic, Ergonomics, Chair Ergonomic, Niels Diffrient, Mouse Ergonomic, Ergonomic Keyboards, Ergonomic Monitors, workstation, computer workstation, Manufacturer Supplier, Sustainable, Green, Green Sustainable Business, Green Products, Recycled Materials
Sustainability has become a buzzword within the contract furniture industry. But a commitment to the environment is not always evident in every facet of a product’s development. As the premier manufacturer of environmental seating and ergonomic tools, Humanscale demonstrates a commitment to sustainability in every step of product development, from inception and design through manufacturing and distribution.

За нас

>  За устойчиво развитие